Stuur een email

Wie ben ik?

Ik ben Daphne Hoebink, uw podotherapeut bij Podotherapie Stap. Mijn passie om mensen te willen helpen met hun voetklachten is ontstaan tijdens mijn sportcarrière. Ik heb jarenlang zelf op hoog niveau gevolleybald en meerdere blessures gehad. Naast behandelingen bij artsen, specialisten en fysiotherapeuten heeft een podotherapeut mij geholpen met mijn blessures. Ik heb zo mogen ervaren dat goed voor je voeten zorgen belangrijk is.
Mijn werk bij Podotherapie Stap combineer ik met mijn werk bij Plan2 zooltechniek. Dit is een betrouwbare en deskundige partner voor de uitbesteding van zoolproductie. Het is een online platform voor het digitaal modelleren van therapeutische voorzieningen. Plan2 Zooltechniek levert een op hoge resolutie gefreesde zool. Ik begeleid klanten die gebruik maken van de ontwikkelingen van Plan2 om zo de ideale zoolproductie te realiseren.

Opleiding

In 2008 ben ik begonnen met de opleiding Podotherapie aan de Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven. Tijdens mijn opleiding heb ik de minor ‘het opstarten van een eigen onderneming succesvol afgerond’.

Mijn ervaring

De afgelopen vijf jaar heb ik gewerkt in een vooruitstrevende podotherapiepraktijk Podotherapie van der Kaa. Mijn werkzaamheden als podotherapeut bestonden uit het diagnosticeren en behandelen van patiënten met voet, enkel, knie, heup en rugklachten. Daarnaast heb ik mij kunnen specialiseren in de Zlippo: een therapeutische gemaakte slipper, sandaal of pantoffel die bestaat uit een individueel voetbed met een (lederen) schacht. Tevens heb ik tijdens mijn werkzaamheden stagebegeleiding gedaan aan studenten van de opleidingen Fontys Paramedische Hogeschool Eindhoven en de Saxion in Enschede.
In het laatste jaar van mijn werk bij Podotherapie van der Kaa heb ik mijzelf als teamleider mogen ontwikkelen. Ik heb meerdere samenwerkingen met externe collega’s en bedrijven mogen opzetten. Tevens heb ik de interne structuren en werkprocessen binnen het team podotherapeuten, pedicures en lab-medewerkers verbeterd.
Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt een nieuwe uitdaging te beginnen: Podotherapie Stap