Stuur een email

  Wie ben ik?

  Ik ben Daphne Hoebink, uw podotherapeut bij Podotherapie Stap. Mijn passie om mensen te willen helpen met hun voetklachten is ontstaan tijdens mijn sportcarrière. Ik heb jarenlang zelf op hoog niveau gevolleybald en meerdere blessures gehad. Naast behandelingen bij artsen, specialisten en fysiotherapeuten heeft een podotherapeut mij geholpen met mijn blessures. Ik heb zo mogen ervaren dat goed voor je voeten zorgen belangrijk is.
  Mijn werk bij Podotherapie Stap combineer ik met mijn werk bij Plan2 zooltechniek. Plan2 zooltechniek is een bedrijf dat zolen produceert. Door deze werkzaamheden te combineren kan ik zelf de zolen modelleren en zelf de zolen produceren. Hierdoor hou ik alles in eigen hand en kan ik u verzekeren van de juiste kwaliteit.

  Opleiding

  In 2008 ben ik begonnen met de opleiding Podotherapie aan de Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven. Tijdens mijn opleiding heb ik de minor ‘het opstarten van een eigen onderneming succesvol afgerond’.
  Nu blijf ik me ontwikkelen door middel van cursussen en volg ik de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied om zo de beste zorg op maat voor u als patiënt te leveren.

  Mijn ervaring

  Zowel tijdens als na mijn studie heb ik bij een vooruitstrevende podotherapiepraktijk gewerkt in Tilburg (Podotherapie van der Kaa). Mijn werkzaamheden als podotherapeut bestonden uit het diagnosticeren en behandelen van patiënten met voet, enkel, knie, heup en rugklachten. Daarnaast heb ik mij kunnen specialiseren in de Zlippo: een therapeutische slipper, sandaal of pantoffel die bestaat uit een individueel voetbed met een (lederen) schacht. Tevens heb ik tijdens mijn werkzaamheden stagebegeleiding gegeven aan studenten van de opleidingen Fontys Paramedische Hogeschool Eindhoven en de Saxion in Enschede.
  In de laatste periode van mijn dienstverband bij Podotherapie van der Kaa heb ik mijzelf als teamleider mogen ontwikkelen. Ik heb meerdere samenwerkingen met externe collega’s en bedrijven mogen opzetten. Tevens heb ik de interne structuren en werkprocessen binnen het team podotherapeuten, pedicures en lab-medewerkers verbeterd.
  Uiteindelijk heb ik eind 2017 de keuze gemaakt om een nieuwe uitdaging te beginnen: Podotherapie Stap

   

  Sinds de start in 2018 ben ik vol passie en energie aan het werk in mijn eigen praktijk. Het mooie van het vak is dat ik mensen zo kan helpen om bij hun dagelijkse activiteiten pijnvrij te zijn en/of beter te kunnen bewegen.