Stuur een email

  Siliconenorthese

  Wat is een siliconenorthese?

  Een siliconenorthese is een teenstukje welke de stand van de tenen compenseert of corrigeert. Hierdoor kunnen afwijkende teenstanden, drukplekken of likdoorns worden verholpen.

  Hoe wordt mijn siliconenorthese gemaakt?

  Het woord zegt het al, siliconenorthese. Samen met u kijk ik naar de klacht/drukplek, waarna ik met behulp van siliconen een bijpassende vorm maak op uw voet. Met behulp van deze siliconenorthese zal de stand van de tenen anders komen worden, waardoor de drukplekken en/of likdoorns kunnen worden verholpen.

  Wat is de levertijd?

  De siliconenorthese wordt ter plekke en specifiek voor uw voeten gemaakt. U kunt deze in veel gevallen meteen meenemen en de volgende dag gaan gebruiken.

  Krijg ik een siliconenorthese vergoed vanuit de zorgverzekering?

  Podotherapie wordt vergoed uit de aanvullende verzekering en gaat dus niet ten koste van uw eigen risico. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding. Dit kan voor de bezoeken/consulten en/of voor de orthese zelf zijn. Uw zorgverzekeraar heeft een vergoedingsoverzicht voor podotherapie. Voor een indicatie kunt u kijken in dit algemene vergoedingsoverzicht.
  Maak nu een afspraak bij Podotherapie Stap. Bel voor een afspraak naar 06 – 57774010.