Stuur een email

  Podotherapeutische zolen

  Podotherapeutische zolen kunnen u helpen bij voet, enkel, knie, heup en rugklachten. Of bij klachten aan het houdings- en beweegsysteem die voortkomen uit een afwijkend functioneren en/of afwijkende stand van de voeten.

  Wat zijn podotherapeutische zolen?

  Een podotherapeutische zool is een compenserende of corrigerende zool voor het verbeteren van de stand van de voeten en/of verminderen van de drukplekken.

  Hoe worden mijn podotherapeutische zolen gemaakt?

  Tijdens het onderzoek wordt een digitale afdruk van uw voeten gemaakt. Aan de hand van deze afdruk teken ik digitaal de elementen in die nodig zijn om de stand van uw voeten te compenseren/corrigeren. Deze zet ik door naar de freesmachine welke de zolen produceert. Vervolgens werk ik de zolen op maat voor u af.

  Wat is de levertijd?

  Het afleveren van de zolen is, mede afhankelijk van de agenda binnen één week mogelijk.

  Krijg ik een podotherapeutische zool vergoed vanuit de zorgverzekering?

  Podotherapie wordt vergoed uit de aanvullende verzekering en gaat dus niet ten koste van uw eigen risico. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding. Dit kan voor de bezoeken/consulten en/of voor de zolen zelf zijn. Uw zorgverzekeraar heeft een vergoedingsoverzicht voor podotherapie. Voor een indicatie kunt u kijken in dit algemene vergoedingsoverzicht.

   

  Maak nu een afspraak voor een eerste onderzoek bij Podotherapie Stap. Bel voor een afspraak naar 06 – 57774010.