Stuur een email

  Samenwerkingen

  Samenwerking is een van de speerpunten bij Podotherapie Stap. Met mijn ervaring weet ik wat de meerwaarde is van een goede samenwerking tussen zorgverleners. Gebruik maken van elkaars kennis en kunde is belangrijk om tot de beste zorg op maat te komen voor u als patiënt.
  Podotherapie Stap werkt momenteel samen met:

  Fysiotherapie Kemps

  Fysiotherapie Kemps zet net als Podotherapie Stap hun patiënt centraal in de dienstverlening. Naast de fysiotherapeutische behandelingen zijn ze ook
   gespecialiseerd in manuele therapie en geriatrie. Tevens bieden ze de mogelijkheid om onder begeleiding medische fitness uit te voeren. Kijk voor meer informatie op Fysiotherapie Kemps.

  Plan2 zooltechniek

  Plan2 zooltechniek is mijn partner voor de productie van zolen. Zij bieden een online platform voor het digitaal modelleren van therapeutische voorzieningen en leveren een product op hoge resolutie gefreesde zool in het CAM systeem. Kijk voor meer informatie op Plan2 zooltechniek

  Dieetteam

  Wij geloven dat de juiste voeding de basis is voor welzijn en kwaliteit van leven.En wat die juiste voeding voor jou is? Daar draait het om in onze persoonlijke aanpak. Jouw hulpvraag is onze basis. Van daaruit bieden wij je de hulp die jij zoekt in de vorm van voedingsadvies, dieetadvies, leefstijlcoaching, voorlichting, workshops & meer. Persoonlijk contact met onze cliënten vinden we belangrijk. Wij gaan op zoek naar de aanpak die voor jou werkt zodat jij succesvol je doelen gaat halen. Onze blik gaat verder dan voeding en gezondheid. Want wij geloven dat je met persoonlijke aandacht het verschil kan maken. Door oprecht te luisteren, passende adviezen te geven en te motiveren naar verandering kunnen wij je iets extra’s geven. En dat geeft jou het vertrouwen om het beste uit je gezondheid te halen.
  Ons team van diëtisten Linda Hoebink, Anna Southall en Carina de kort begroet je graag op onze praktijklocaties in Valkenswaard, Waalre, Maarheeze en Nuenen. Mogen wij jou helpen? Bel voor een kennismaking 06- 19977833 of mail naar info@hetdieetteam.nl of neem eens een kijkje op onze website www.hetdieetteam.nl

  Fysiotherapie NP

  Wij als jong innovatief bedrijf staan voor waardering van onze patiënten en hun klachten. Wij kijken naar uw lichaam als geheel met alle klachten die daarbij horen. Door naar patronen in het lichaam te kijken, kunnen we de oorzaak van uw klachten achterhalen.
  We gebruiken diverse behandeltechnieken die op verschillende plekken in de wereld zijn ontwikkeld. Hierdoor hebben wij andere leren kijken naar het lichaam dan de gemiddelde fysiotherapeut.
  Door deze technieken te bundelen en met andere (para)medische beroepen samen te werken kunnen wij u een behandeling bieden die maar op weinig plaatsen in Nederland vindt.
  Hierdoor kunnen we zowel acute als chronische klachten snel helpen te verbeteren, waar andere therapeuten niet verder komen. Zo kunt u weer genieten van het bewegen.
  Meer informatie vindt u op de website van Fysiotherapie NP.

  Samenwerken?

  Podotherapie Stap staat open voor samenwerkingen. Wilt u als zorgverlener graag samenwerken met Podotherapie Stap, neem dan contact op door te bellen naar 06-57774010 of stuur een email naar info@podotherapiestap.nl