Stuur een email

  Mijn visie

  Podotherapie Stap staat voor samenwerking, vooruitgang en kwaliteit.

  Samenwerking

  Iedere voet is anders. Het luisteren naar uw klacht(en) en het onderzoeken van uw voet en looppatroon is de basis van mijn werk en staat daarom hoog in het vaandel bij Podotherapie Stap. Vervolgens stel ik voor u een diagnose en een kwalitatief en persoonlijk behandelplan op. Uw klachten verminderen is de uitdaging die ik zoek in mijn werk.
  Daarnaast werkt Podotherapie Stap samen met andere zorgverleners. Door kennis en kunde te delen met andere zorgverleners en samen te werken, ontstaat een kwalitatief betere behandeling voor u als patiënt.
  Ik heb er dan ook bewust voor gekozen om mijn praktijk te vestigen in een fysiotherapiepraktijk. Samen maken wij gezond bewegen mogelijk.

  Vooruitgang

  Bij Podotherapie Stap staat u als patiënt centraal in de behandelingen. Verbeteringen en stappen maken om te zorgen dat u zo goed mogelijk kan bewegen is dan ook een belangrijke taak in mijn praktijk.
  Daarnaast staat Podotherapie Stap voor stappen maken en innovatie. Podotherapie Stap gebruikt hedendaagse behandelmethodes zoals de samenwerking met Plan2, een zoolproductiebedrijf.
  Podotherapie Stap is ambitieus en wil doorgaan met stappen zetten!

  Kwaliteit

  De kwaliteit van podotherapeuten wordt gewaarborgd door de beroepsvereniging Nederlandse Vereniging voor Podotherapeuten en van de Paramedici door het Kwaliteitsregister Paramedici.
  Bij beide sta ik ingeschreven.
  Daarnaast neem ik deel aan cursussen en scholingen en volg ik de laatste ontwikkelingen en innovaties die op mijn vakgebied van toepassing zijn om de beste zorg op maat voor u als patiënt te leveren.