Stuur een email

Update Coronavirus

Update Coronavirus

Geachte,

Minister president Rutte vertelde op maandag 14 december 2020 dat Nederland in lockdown gaat. Deze maatregelen gaan 5 weken gelden tot en met 19 januari 2021. Om verspreiding van COVID-19 tot een minimum te beperken volgen wij de adviezen van de Rijksoverheid.

In de toespraak vertelde Rutte ook dat contactberoepen gesloten zijn met uitzondering van beroepen waar zorg wordt verleend. Dat betekent dat wij u mogen blijven ontvangen op onze praktijklocaties. Uw geplande afspraak bij de podotherapeut gaat door op de praktijklocatie.

Bezoekt u onze praktijk dan zorgen wij er samen voor dat dit op een veilige en verantwoorde manier kan.

  • We houden 1,5 meter afstand
  • We dragen een mondkapje
  • Hoesten en niezen in de elleboog
  • Op tijd komen is belangrijk. We willen vragen om zo kort mogelijk te wachten in de wachtkamer ter voorkoming van drukte in de wachtkamer van de praktijk. Wacht eventueel in de auto en/of buiten en kom op de tijd van de afspraak de praktijk in
  • Kom alleen naar de afspraak. Behalve bij kinderen en hulpbehoevende
  • In de praktijk zijn hygiëne maatregelen getroffen.

Voorafgaand aan het consult moeten wij een triage afnemen op advies van het RIVM. Daarmee schatten wij in of het leveren van zorg in de praktijk veilig is. Wij willen u vragen om kort voor de afspraak uzelf de volgende vragen te stellen:

  • Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
  • Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
  • Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Als alle vragen met nee worden beantwoord dan bent u welkom op het spreekuur. Als tenminste één vraag met ja wordt beantwoord is behandeling niet mogelijk en vragen wij u om onze praktijk te bellen. U kunt daarvoor contact opnemen door te bellen naar 06-57774010

Wij realiseren ons dat deze maatregelen vervelend zijn en willen de dienstverlening zo goed mogelijk voortzetten. Samen zetten we onze schouders eronder!

Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen.

Met vriendelijke groet,

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.