Stuur een email

Podotherapie Stap start samenwerking en sponsoring Tennisvereniging Wettenseind

Podotherapie Stap start samenwerking en sponsoring Tennisvereniging Wettenseind

Podotherapie Stap is sponsor van TV Wettenseind. Daphne Hoebink, podotherapeut en eigenaar van Podotherapie Stap, vertelt waarom zij heeft gekozen om onze club te sponsoren.

Sinds wanneer zijn jullie sponsor van TVW?
Podotherapie Stap is sinds 1 februari 2019 sponsor van Tennisvereniging Wettenseind.

Waarom heb je ervoor gekozen om TVW te sponsoren?
Ik heb veel affiniteit met sport. In mijn jeugd heb ik met veel plezier getennist bij TV Wettenseind, maar ik ben later gaan volleyballen. Ik heb zelf ervaren dat goede voetzorg belangrijk is voor sporters. Graag wil ik mijn kennis en kunde over het houdings- en beweegsysteem dan ook met u delen. Podotherapie Stap staat voor samenwerking, voortgang en kwaliteit. Met de sponsoring van Tennisvereniging Wettenseind hoop ik ook u te kunnen helpen bij het verminderen van klachten in het dagelijkse functioneren of tijdens het tennissen.

Voor welke periode sponsor je de vereniging?
Ik sponsor de vereniging voor minimaal 1 jaar en met de intentie een langere samenwerking.

Wat is het voordeel voor jou als sponsor?
Bewegen is belangrijk voor de gezondheid. Goed voor onze voeten zorgen voorkomt klachten. Zorgt u goed voor uw voeten? Veel klachten worden veroorzaakt door een afwijkende stand van de voeten of het looppatroon. Ik ben als podotherapeut de specialist voor voet-, enkel-, knie-, heup- en rugklachten of klachten aan het houdings- en beweegsysteem die voortkomen uit een afwijkend functioneren en/of afwijkende stand van de voeten. Iedere voet is anders. Het luisteren naar de klacht(en) en het onderzoeken van de voet en het looppatroon is de basis van mijn werk en staat daarom hoog in het vaandel bij Podotherapie Stap. Of u nu klachten heeft in het dagelijkse leven of met het tennissen, ik zoek met u naar de oorzaak van de klacht en stel daarbij samen met u een optimaal, kwalitatief en individueel behandelplan op om verbeteringen ten aanzien van uw voet-, enkel-, knie-, heup- of rugklachten te realiseren.

Wil je TVW-leden nog iets meegeven (tips)?
Brengt u vóór 1 september 2019 een bezoek aan Podotherapie Stap dan ontvangt u, op vertoon van uw ledenpas van Tennisvereniging Wettenseind, een korting van €10 op een paar podotherapeutische zolen. Voor meer informatie verwijs ik u naar www.podotherapiestap.nl of neem vrijblijvend contact met mij op via 06-57774010 of info@podotherapiestap.nl.

Ik begroet u graag in mijn praktijk.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.