Stuur een email

Nieuwe website

Welkom op de nieuwe website van Podotherapie Stap.

Podotherapie Stap is gestart op 1 februari 2018. De afgelopen maanden is hard gewerkt om de praktijk te kunnen starten. Fysiotherapie Kemps biedt mij de mogelijkheid om u te mogen ontvangen in mijn praktijk. Podotherapie Stap is gevestigd op Pijlkruidhof 2, 5672 BK in Nuenen. Ik kijk er naar uit om aan de slag te mogen gaan in mijn eigen praktijk: Podotherapie Stap.
Ik hoop dat de informatie op de website duidelijk is. Mocht u vragen of verbeteringen hebben dan hoor ik het graag.

Hopelijk tot snel.

1 Reactie
  • Bea van Kroonenburg
    Geplaatst op 16:34h, 18 april

    Hele mooie site Daphne. Ik ken jou en je vaardigheden natuurlijk al en wens je veel succes met je eigen praktijk . Ik maak gauw een keer een afspraak.